kindcentrum de Vliertuin Opvang

De buitenschoolse opvang (zowel voor- als naschools) bieden we aan op locatie Middelbeers. De dagopvang wordt verzorgd op locatie de Klep. Hier bieden we ook de peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) aan. Neem voor meer informatie contact op met Lotte Smolders, directeur opvang.

Buitenschoolse opvang

De kinderen op de buitenschoolse opvang worden begeleid door een hecht team van pedagogisch medewerkers. De medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer, zodat kinderen heerlijk kunnen ontspannen voor en na schooltijd. Ze bieden een bruisend en wisselend aanbod aan activiteiten, waarbij ze rekening houden met de wensen van de kinderen, maar ze ook uitdagen om eens iets nieuws te proberen.

Dagopvang

Aan de rand van Middelbeers en grenzend aan de sportvelden ligt de Vliertuin Opvang. Centraal staat dat kinderen in dit sfeervolle centrum liefdevol begeleid worden en op een creatieve manier dagelijks gestimuleerd worden de wereld om hen heen te ontdekken. de Vliertuin Opvang is een kinderdagverblijf waar een hecht team van pedagogisch medewerkers zich over uw kind ontfermt. In verschillende ruimtes krijgen de kinderen activiteiten aangeboden die passen bij hun leeftijd.
We laten de kinderen ook graag in de buitenlucht spelen. De buitenruimte is een paar jaar geleden geheel vernieuwd: er is een heerlijke tuin waarin natuurlijk spelen centraal staat. Bij slecht weer kunnen de kinderen elkaar ontmoeten en samenspelen in de centrale hal, die is voor gemeenschappelijk gebruik.

Peuteropvang

In de ochtend bieden we peuteropvang aan (voorheen de peuterspeelzaal). Peuters worden spelenderwijs voorbereid op de stap richting de basisschool. Bij de Vliertuin Opvang kunnen ook kinderen met een VVE-indicatie terecht.